Mar

10

2022

Yaratıcılık - Fikir Bulma Sanatı

Laser 10 Mar 2022 09:19 LEARNING » e-learning - Tutorial

Yaratıcılık - Fikir Bulma Sanatı
MP4 | Video: h264, 1280x720 | Audio: AAC, 44.1 KHzLanguage: English | Size: 762 MB | Duration: 45m

Fikir Yaratmak Icin Uygulanacak Adımlar
What you'll learn
Hayatınızın hangi alanında olursa olsun, yaratıcı fikirler gelistirmenin yollarını ogreneceksiniz.


Insan beyninin calısma seklini daha iyi anlayacaksınız.
Beynin bilinc ve bilincaltı kısımlarına dair yeni bilgiler edineceksiniz.
Cogu insan tarafından bilincli bir bicimde isletilen "yaratıma giden yolun esasları" hakkında ayrıntılı bilgi edineceksiniz.
Requirements
Kurs iceriginin herhangi bir onkosulu yoktur.
Description
Yaratıcılık; spor gibi, seks gibi, ilahi bazı birtakım ihtiyaclara varana dek insan icin gereklidir. Bunu sanatta da kullanabilirsin, bilimde de kullanabilirsin ama yanlıs anlasılan bir kanı vardır! Bu yeti bir bahcıvan da olsan, ev hanımı da olsan; dunyada yasayan herhangi bir insan isen her zaman isine yarar ve seni mutlu eder. Ve bir atası kagıt tutturmak dısında farklı bir amac icin kullanmaya calıstıgında ve bunu basarabildiginde... iste o zaman belki bir anlıgına belki daha uzun bir sure dunya, ozellikle senin icin bambaska bir yer olur.
(NOT: Yaratıcılıgı gelistirmek icin yapılabilecek egzersizler konusunda yeterince arastırma yaptıgıma inanıyorum ve cok yakında sizler icin yepyeni bolumler ekleyecegim. Saglıkla kalın.)
Fikir uretmek, biz insanlar icin her zaman cozulmesi gereken problemlerin basında gelir. Yapmamız gereken, kendimizi olabildigince bebekligin kalıpsız hayal dunyasına yaklastırmaktır. Bakıs acımızı genisletmeli, bilgilenmeli, yeni deneyimler edinmeliyiz.
Kursta anlatmaya calıstıgım dusuncelerin temelinde su mantık yatar, ezberini bozmak. Ve bunun yolu da var tabii ki. Bugun ask duygusu bile belli cerceveler icerisine yerlestirilerek acıklanabiliyor. Fikir olgusunun da elbette bugune kadar bildigimiz yahut bilmedigimiz yuzlerce yolu var. Tabii herkes farkında degil bu yolların. Hayatımız fazla yogun, birtakım sıkıntılarımız var (elbette olmalı bu cok normal)... Ama her seyle ugrasırken "Bir Sey" konusunda ne kadar iyi olabiliyorsak, o kadar tutunabiliriz hayatın sarmasık dallarına.
Ne istedigimizi bilecek kadar kendimizi yetistirmeli, istediklerimize ulasabilecek kadar da disiplinli olmalıyız. Istediginiz hayat seklini bulmak istiyorsunuzdur ya da bir konuda yeni bir fikre ihtiyacınız vardır... Fark etmez! Yeter ki bu bariz yontemi kabul edin ve vermeniz gereken emegi (ozellikle zihinsel cabayı) verin.
Cunku Dunya'ya geldigimiz andan itibaren, kacınılmaz olarak kalıplar icine kısılarak yetisiriz. Bu durum cok normaldir. Simdi sınırları zorlamalıyız. Beynimizi acmalı, baglantıları ve kalıpları unutup hayata yepyeni bilesikler kurabilecek bir gozle bakmayı ogrenmeliyiz.
Tabii yolumuz bununla bitmez. Yapılması gerekenler vardır ve hazırladıgım bu kurs ile umarım ki her birimiz birer fikir insanına donusebiliriz. Bunun icin de kendimize guven duymalı, zihnimizi nasıl kullanacagımızı iyi anlamalıyız. Guven, inanc ve emek verdikten sonra, harikalar evrenine ulasmanız icten bile degil.
Her zaman fikirler insanlıgı bir ileri noktaya tasıdı. Ama artık "yaratıcılık" olmazsa olmazlar arasına iyiden iyiye girdi. Dunya artık fikirlerin dunyasına donusuyor. Hizmet sektoru icin yapay zeka gelistiriliyor. Peki kalan insanlar ne yapacak Gercekci olalım, kalan insanlar arasından fikir uretebilen ve yaratıcı olanlar kendilerine rahat bir hayat olusturabilecek.
Her insan icin gecerli bir durum var; hayatınız bir gunde degisebilir, tabii onceki gunlerinizde bunun icin yeteri kadar emek sarf ettiyseniz.
Who this course is for
Uretim, yaratım, yasam; entelektuel yahut teknik, hangi alanda olursa olsun, her insanın ihtiyac duyacagı fikir bulma konusunda meraklı olan kisiler.



DOWNLOAD
uploadgig.com



rapidgator.net


nitro.download

High Speed Download

Add Comment

  • People and smileys emojis
    Animals and nature emojis
    Food and drinks emojis
    Activities emojis
    Travelling and places emojis
    Objects emojis
    Symbols emojis
    Flags emojis